Skip to main content

Logo(‘s) Impact Fabrique

Met trots heb ik onlangs het logo van Impact Fabrique ontworpen. Daarnaast zijn in dezelfde vorm aanvullende logo’s voor de verschillende labels ontworpen. Het doel van de Impact Fabrique is om bedrijven in staat te stellen om verschil te maken in deze wereld. Waarbij zij geoefende impactmakers verder willen ondersteunen om nog meer impact te maken, maar ook bedrijven willen helpen om juist de eerste stappen te zetten richting een duurzamere bedrijfsvoering.

De focus is primair gericht op bedrijven en het wegnemen van alle hobbels die hen misschien weerhouden om meer impact te maken. Dit kan uiteraard te maken hebben met het vinden van het juiste talent, een gebrek aan ondersteuning op het juiste moment, het motiveren van de totale organisatie of gewoonweg niet weten waar te beginnen.

De Impactfabrique wil iedere organisatie kunnen helpen bij alle vraagstukken die zij tegenkomen en hen als het ware begeleiden gedurende hun ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid en impact.

Zodoende is er geen excuus meer voor organisaties om niet ook de eerste stappen te zetten richting een betere toekomst. Een toekomst die aansluit bij de noodzakelijke lange termijnvisie voor niet alleen ondernemingssucces, maar ook voor het behoud van onze planeet. Een aanpak die niet meer los van elkaar gezien kan en mag worden.