Previous

24CARE

Gisteren is de nieuwe website van 24CARE online gegaan. 24CARE ontwikkelt ínnovatieve dienstverlening in de medische sector onder andere op het gebied van hartritmediagnostiek, hartfalen en diabetes. De oprichters van 24CARE hebben jarenlange ervaring op het gebied van telemedicine. Zij staan bekend om de hoge kwaliteit en innovatie van hun diensten voor zowel de 1e als 2e lijn. De zorginnovaties worden door meer dan 100 organisaties ingezet om hun zorgprofessionals te ondersteunen in het leveren van zo goed mogelijke zorg. Noem 24CARE een verlengde arm van de voorschrijvende medici, een partner in zorg, een dienstverlener aan de medische beroepsgroep.

De website geeft uitgebreide informatie over de diensten en innovaties van het bedrijf. Dit gebeurt zowel in woord en beeld (video's en animaties). De website is volledig responsive zodat alle informatie op iedere schermgrootte goed is te bekijken.

Jaar:

2016

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen

INTERWEAVE communication wordt gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.


© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden