Previous

De Werf Alphen

Gisteren is de website van De Werf online gegaan. De werf, een industrieel complex gelegen aan de Rijnhaven, is sinds 2015 bezit van gemeente Alphen aan den Rijn om ruimtelijke ontwikkeling in het Rijnhavengebied mogelijk te maken. Op het terrein staat een variëteit aan gebouwen, waarvan de mogelijkheden erg verschillen. Insteek is om het complex zodanig te ontwikkelen dat ondernemers de ruimte wordt geboden om de huidige gebouwen op te knappen, te hergebruiken of compleet te vernieuwen. Creatieve en ambachtelijke bedrijven die passen binnen een dynamische omgeving, zijn de gewenste partijen die het karakter en de levendigheid van het terrein kunnen versterken.

In het geschetste toekomstbeeld wordt de Werf in de hoofdmoot een omgeving waar gemaakt en gecreëerd wordt, met ruimte voor het nodige vermaak. De beoogde toekomstige jachthaven en horeca voorzien in de mogelijkheid tot ontspanning en interactie. De combinatie van maak en vermaak werkt versterkend en vormt daarom het uitgangspunt voor de Werf; de invulling hiervan dient in een creatief proces tussen burgers, ondernemers en overheid tot stand te komen.

Deze website is ontwikkeld in opdracht van Reclamebureau DeGroep.

www.dewerfalphen.nl

Jaar:

2016

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen
Op dit moment wordt INTERWEAVE communication gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.

© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden