Previous

Stichting Pallieter

Vandaag is de nieuwe website van Stichting Pallieter online gegaan. Pallieter maakt zich sterk voor de zorg van zieke kinderen. Helaas kunnen niet alle ziektes bij kinderen genezen worden. Verzorging en verzachting is dan het enige wat nog mogelijk is. Deze palliatieve zorg vindt met gespecialiseerde ondersteuning 'bij voorkeur plaats in de thuissituatie'. Soms echter wordt de last voor het gezin toch te zwaar zodat men de zorg voor het kind niet meer aankan. Verzorging elders is dan de enige manier om zo'n gezin weer op adem te laten komen.

Voor zulke situaties vormen kinderhospices een uitstekende oplossing. In deze voor ons land betrekkelijk nieuwe vorm van zorg krijgt het kind optimale verzorging en begeleiding in een zo goed mogelijke gezinsvervangende omgeving. Huiselijk - voor kinderhospices worden normale woonhuizen aangepast en geschikt gemaakt. Vertrouwd - de vaak één op één zorg is er in handen van gekwalificeerde verpleegkundigen. Kortom, voor langdurig zieke kinderen heel wat plezieriger om te verblijven dan in een ziekenhuis.

Er is echter één maar... deze voorzieningen vallen buiten de reguliere zorg. Wat inhoudt dat zelfs de basiskosten (nog) nauwelijks worden vergoed door overheid en verzekeringen. Daarmee is het bestaan van kinderhospices voor het grootste gedeelte afhankelijk van de sponsorgelden en fondsenwerving van organisaties als Pallieter. En u kunt zich voorstellen dat dit soort zorg echt hoge kosten met zich meebrengt. Van bouwkundige tot medische voorzieningen, van meubilair tot audio en tv-apparatuur, van speelgoed, spelletjes tot het inrichten van een tuin, ga zo maar door.

Stichting Pallieter is trots op dat zij de afgelopen jaren zoveel wensen van kinderhospices en andere voorzieningen voor ongeneeslijk zieke kinderen heeft kunnen vervullen. En dit willen we graag blijven doen. Dit kan uiteraard alleen met een ieders steun en hulp...ook die van u bijvoorbeeld!

Stichting Pallieter zet zich vooral in om stille, maar vaak ook noodzakelijke wensen in dit traject van de palliatieve zorg voor kinderen, met u en door u te kunnen realiseren...

Op mijn beurt ben ik er trots op dat ik al vele jaren Pallieter kan ondersteunen op verschillende gebieden. De ontwikkeling en de hosting van de website is er één van...

Jaar:

2016

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen
Op dit moment wordt INTERWEAVE communication gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.

© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden