Previous

Stichting TuTu

Vandaag is de nieuwe website van Stichting TuTu online gegaan. Stichting TuTu is de waargemaakte droom van de inmiddels overleden Evert Muis, de tutu-dragende papa met een missie. Middenin zijn strijd tegen uitgezaaide melanoomkanker ontstond zijn grote wens; het oprichten van een stichting die het mogelijk maakt om gezinnen met een terminaal zieke ouder tastbare laatste herinneringen te bezorgen. Zijn droom kwam uit. Sinds 1 februari 2022 is Stichting TuTu een feit. Stichting TuTu is de schakel tussen alle bestaande initiatieven voor uitbehandelde ouders en hun kinderen. En als die initiatieven niet toereikend zijn, doen ze er zelf alles aan om de wensen en dromen uit te laten komen voor hen die gemist (zullen) worden.

Toen ik de vraag kreeg of ik de website voor deze stichting wilde ontwikkelen, hoefde ik daar natuurlijk geen seconde over na te denken. Het ontwerp voor de website is gemaakt door Boven Westen en in een nauwe samenwerking hebben we in enkele dagen de website ontwikkeld. 

Jaar:

2022

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen

INTERWEAVE communication wordt gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.


© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden