Webdesign, communicatie en vormgeving

Een activiteit van INTERWEAVE bestaat uit het ontwerpen en bouwen van World Wide Web-sites.

Een website bestaat uit een verzameling grafisch opgemaakte pagina's die onderling met elkaar verbonden zijn middels links. De webpagina's kunt u dus het beste zien als de ruwe bouwstenen van uw bedrijfslocatie op Internet.

De mogelijkheden zijn aanzienlijk uitgebreider dan drukwerk. Zo kunnen naast tekst- en beeldmateriaal bijvoorbeeld ook bewegende beelden geplaatst worden. Verder kunnen door gebruikmaking van speciale technieken op maat ontworpen toepassingen geïmplementeerd worden.

Joomla, WordPress of Drupal zijn de beste en betaalbaarste beheertools voor uw site!
Met een CMS als basis van uw website heeft u een betrouwbare simpele tool in handen waarmee echt alles aan uw site kunt beheren. Zonder ingewikkelde programmeerkennis kunt u bepalen wat er op uw site staat en hoe uw site er uitziet. U heeft de touwtjes in handen!

Iedereen kan een site beheren, want het is geheel aanpasbaar aan uw niveau. Wij kunnen het zo ingewikkeld of makkelijk maken als u dat wilt. ...

Joomla! kunt u zien als een tool die u kunt gebruiken om op een eenvoudige en intuïtieve manier de inhoud en/of het uiterlijk van uw site te kunnen beheren. Het is geheel aanpasbaar aan uw niveau, dus dan bent u niet meer afhankelijk van dure derden als u zaken op uw site wilt wijzigen.

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen. Maar, de vraag: “Wat is WordPress?” is niet te beantwoorden in een paar regels…

Drupal is een Content Management Framework met meer dan twintigduizend modules en zelfs meer ontwikkelaars wereldwijd. Het is veelzijdig, robuust en evolueert nog elke dag. Drupal wordt gebruikt om alle soorten websites te bouwen, van MKB tot enterprise oplossingen. Het modulaire ontwerp van Drupal biedt eindeloze flexibiliteit in aanpassingen. De content kan worden georganiseerd om de meest boeiende presentaties te maken en deze te optimaliseren voor een uitstekende user experience. De verscheidenheid en combinaties van Contenttypen die Drupal ondersteunt verhogen de norm voor intelligente interfaces tussen u en uw gebruikers.

Wat zijn de verschillen tussen Drupal, Joomla en Wordpress? En welk open source CMS past het beste bij jou en jouw organisatie?

Als je aan mij vraagt wat op het moment de meest populaire Content Management Systemen (CMS) zijn, dan antwoord ik vol overtuiging: "Joomla, Drupal en Wordpress". Maar welke van deze Open Source CMS-en is het beste?

In grote lijnen lijken de systemen best veel op elkaar. Het zijn alle drie systemen om content te publiceren en te beheren, alle drie worden ze gebruikt door grote vooraanstaande organisaties en alle drie zijn ze gebaseerd op dezelfde techniek, namelijk PHP en MySQL.

Een template is in andere woorden het grafische uiterlijk van een Joomla of WordPress site, oftewel het jasje.
Templates zijn er in vele soorten en maten.

Binnen Joomla en WordPress zijn vele functionaliteiten mogelijk. U moet hierbij denken aan een foto-gallery, gastenboek, weerbericht, kalender, databases, reserveringsmodules en nog veel meer. Er zijn echter veel meer mogelijkheden dan we hier kunnen weergeven.

Nadat de Joomla- of WordPress-website is opgeleverd kun je zelf de teksten en foto's aanpassen, dat is immers de kracht van het CMS. Houdt er echter rekening mee dat jouw website ook technisch onderhoud nodig heeft.

Joomla en WordPress krijgen vaak ten onrechte de naam een onveilig CMS te zijn waarin hackers vrij spel hebben. De ontwikkelingen binnen Joomla en WordPress gaan razendsnel. Met grote regelmaat komen er nieuwe updates van Joomla en WordPress en eventueel geïnstalleerde extensies uit. Om een website veilig, snel en betrouwbaar te houden is het daarom van groot belang de website goed te onderhouden. Bij het grootste deel van de Joomla en WordPress websites die gehackt worden gaat het om websites die niet onderhouden zijn. Je kunt dit risico aanzienlijk verkleinen door altijd de laatste stabiele versie van Joomla en WordPress en extensies te gebruiken. Voorkomen is altijd beter en goedkoper dan genezen.

Of INTERWEAVE nu je teksten herschrijft, nieuwtjes op je site plaatst of een nieuw onderdeel aan je site toevoegt, INTERWEAVE rekent hiervoor één tarief. INTERWEAVE gaat uit van een uurtarief van € 85,00. INTERWEAVE rekent voor een wijziging minimaal 15 minuten. Na iedere wijziging ontvang je een e-mail met een korte omschrijving van de wijziging en hoeveel tijd de wijziging heeft gekost. In overleg worden achteraf één keer per maand of per kwartaal de uren in rekening gebracht.

Heb je een specifieke klus? Dan kan ook in overleg met INTERWEAVE een vast bedrag worden afgesproken.

Gebruikmaken van mijn kwaliteiten? Mail me, of bel me op 06 54 210 190.