Webdesign, communicatie en vormgeving

Goede doelen

Het sponsoren van goede (lokale) initiatieven vind ik erg belangrijk. Ik hoop zo een een steentje bij de dragen aan de maatschappij en de goede activiteiten te ondersteunen met hun website, online promotie en/of grafische vormgeving.

De onderstaande initiatieven kunnen rekenen op mijn steun.

pallieter www.pallieterhelpt.nl  Stichting Pallieter
Pallieter maakt zich sterk voor de zorg van zieke kinderen. 


kruimeltje www.stichtingkruimeltje.nl Stichting Kruimeltje
Stichting Kruimeltje ondersteunt zorgintensieve kinderen en jongvolwassenen die intensieve en/of palliatieve zorg en/of begeleiding nodig.

cureforcancer www.cureforcancer.nl Stichting Cure for Cancer
De Stichting Cure for Cancer zet zich in voor onderzoek naar prostaat-, blaas- en nierkanker. 

fairchance www.fairchance-krimpen.nl Stichting Fair Chance Krimpen aan den IJssel
Door middel van kleinschalige activiteiten als Sinterklaas of dagje uit in de zomervakantie wil Fair Chance ertoe bijdragen dat ook kinderen voor wie er geen financiële middelen binnen de gezinssituatie voorhanden zijn, iets hebben om naar uit te kijken. Zodat zij later, net als de meeste kinderen in Nederland, met plezier aan hun jeugd kunnen terugdenken.

truckrun www.truckrunbarendrecht.nl Truckrun Barendrecht
Stichting Truckrun Barendrecht organiseert sinds 2011 een jaarlijks terugkerend evenement. Een rondrit door Barendrecht en omstreken waarbij mensen (jong en oud) met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. Filerijden was nog nooit zó leuk.

vriendenvancitykids   Vrienden van CityKids
Het doel van de Vrienden Stichting is het financieel en materieel ondersteunen van (zorg) activiteiten en vergroten van ontwikkelmogelijkheden voor kinderen die zorg en behandeling ontvangen binnen de Medisch Kindzorg Instelling CityKids.

stichtingdeiris www.stichtingdeiris.nl Stichting De Iris
Doelstelling is het verlenen van huisvesting aan mensen met een verstandelijke handicap, al dan niet in combinatie met een lichamelijke handicap. Welke mensen bij voorkeur afkomstig dienen te zijn uit Vianen en omstreken en tevens het bevorderen van het maatschappelijk welzijn van de mensen aan wie huisvesting wordt geboden.


logo mf 250 michael-foundation.com Michael Foundation
Vision: The Michael Foundation has the vision to provide support to people who are in need and who are living in poverty, with a special focus on widows and orphans in the Middle East who are struggling financially.

dekleineduiker dekleineduiker.nl De Kleine Duiker
Recreatieborderij De Kleine Duiker, aan de rand van Barendrecht biedt rust en ruimte in een landelijke omgeving. Wandelen, fietsen, de dieren aaien, kanoën ... Het kan allemaal! Loop eens een rondje over de boerderij langs de dieren, neem een kijkje in de vlindertuin of neem een drankje in de kantine .