Websites

Vereniging Sportdietetiek Nederland

Vereniging Sportdietetiek Nederland

Afgelopen week is de website van de Vereniging Sportdiëtetiek Nederland (VSN) online gegaan. VSN is een jonge vereniging, opgericht in 2004, waarin gecertificeerde sportdiëtisten zich verenigd hebben. De leden van de VSN zijn actief binnen alle lagen van de Nederlandse sport: van amateursporter tot talentvol jeugdatleet en van revalidatiepatiënt tot topsporter. 

De website bevat naast algemene informatie een afgesloten community waarin de leden kunnen inloggen en onder andere informatie kunnen raadplegen en delen, bestanden kunnen ophalen en vragen kunnen stellen.

De website is ontwikkeld in opdracht van en in samenwerking met Nieuw Initiatief.

Detavast

Detavast

Vandaag is de website van Detavast online gegaan. Detavast.it is ontstaan vanuit een IT detacheerder. Zij merkten dat hun partners ook veel behoefte hebben aan vaste invulling van de functies. Om dicht bij hun DNA te blijven hebben ze besloten het sub-label detavast.it op te richten. Ze spreken doorlopend kandidaten die latent of actief opzoek zijn naar een baan in de IT. Door deze beschikbare kandidaten te koppelen aan de arbeidsmarkt voorzien ze in twee behoeftes. 

YoungOrange

YoungOrange

Vandaag is de nieuwe website van YoungOrange online gegaan. De missie van YoungOrange is om het aanbod mensen binnen de IT-arbeidsmarkt de verbreden door kwalitatieve MBO+ Young Professionals af te leveren met ook de officiële IT- certificaten op zak en hen hiermee een vliegende start te bieden en mooie carrièremogelijkheden. Tegelijkertijd strijden ze voor opleidingsgelijkheid binnen de IT en voor een bredere waardering van het MBO en de IT-afgestudeerden.

Huizemeyer

Huizemeyer

Vandaag is de website van Huizemeyer online gegaan.  Huizemeyer begeleidt de verkoop van vastgoed tussen professionele partijen, zoals projectontwikkelaars, corporaties, particuliere, institutionele en internationale beleggers. Daarnaast geeft Huizemeyer advies over woningmarkt- en transactievraagstukken.

Beach-Street

Beach-Street

Vandaag is de nieuwe website van Beach-Street online gegaan. Jaarlijks belandt ongeveer 14.000 ton aan zonnebrand in onze oceanen, terwijl slechts één druppel al een koraalrif de grootte van een voetbalveld kan vernietigen. Iedereen kent de kringen wel die de zonnebrand in het water achterliet, maar zeker vroeger was niemand bezig met het milieu. Plastic wordt vaak gebruikt als verpakking, maar ook de microplastics in de diverse producten zijn schadelijk voor de natuur. Beach Street gaat de strijd aan met al deze vervuilende producten. Zo zijn alle producten van Beach Street vrij van parabenen, siliconen en plastics en dus onschadelijk voor de natuur, maar ook de verpakkingen zijn niet gemaakt van normaal plastic. Alle verpakkingen zijn gemaakt op basis van suikerriet en kunnen teruggebracht worden tot compost wanneer deze op de juiste manier verwerkt worden. Kortom, Beach Street zorgt niet alleen voor ons maar ook voor onze natuur, omdat de oceanen nog veel meer CO2 opnemen dan bossen en dus net zo goed de longen zijn van onze kostbare wereld.

Dit project heb ik ontwikkeld als een Green Ivy. Green Ivy is een onderdeel van Responsible Together, een jonge onderneming die zich actief inzet om de transitie naar een meer duurzame wereld te versnellen. Dit doet Responsible Together door oplossingen te lanceren voor knelpunten die die versnelling in de weg staan. Alle Green Ivy's vormen één grote familie, supercreatief en multi-getalenteerd. Zie greenivy.nl

SmileTools

SmileTools

Deze week is de nieuwe website van SmileTools online gegaan. Bij SmileTools weten ze vanuit hun praktijkervaring dat je als IT-partner vaak moet schipperen met je tijd. Daarom ontwikkelden ze zelf tools die tijd besparen én voor extra recurring omzet zorgen. Ze houden van praktisch en eenvoudig en dat zie je terug in de verschillende diensten. Ze zijn gemakkelijk in het onderhoud en voor de klant praktisch in het gebruik. De overzichtelijke tools helpen bij het inrichten, structureren én monitoren van alle afzonderlijke onderdelen van een succesvol security-beleid. SmileTools is er voor elke IT-partner die tijd wil besparen. Voor kleine en middelgrote IT-bedrijven en MSP’s die graag eenvoudige en goed te beheren cybersecurity-diensten leveren. 

BLOOM WITH CONTENT

BLOOM WITH CONTENT

Vandaag is de website van BLOOM WITH CONTENT online gegaan. En nee, ik heb geen invloed gehad op de bedrijfsnaam ;-). De drijvende en schrijvende kracht achter BLOOM WITH CONTENT is Fleur Kok. Fleur is een creative copywriter die de missie van bedrijven kracht geeft met woorden. Alles wat met woorden valt te pakken, zijn voor Fleur de uitdaging. Een website met pakkende teksten, iedere week een treffende blogpost of het plaatsen van  Instaposts; daar komt meer bij kijken dan je denkt.  BLOOM WITH CONTENT brengt het verhaal over naar huidige en potentiële klanten.  Zij laat het bedrijf online bloeien. O ja, ik mocht me ook met het logo bemoeien ;-)

Grow4Flow

Grow4Flow

Gisteren is de nieuwe website van Grow4Flow online gegaan. De drijvende kracht achter Grow4Flow is Laury Traksel. Zij helpt ondernemers die zowel persoonlijk als zakelijk willen groeien met hun bedrijf in meer omzet, ideale klanten en vrijheid. In verschillende trajecten neemt zij samen met de ondernemer het totale plaatje onder de loep. Samen werken zij samen aan het juiste fundament. Zodat de ondernemer met nog meer plezier succesvol zijn of haar bedrijf runt, passend bij de ondernemers, waar deze blij van wordt.

Stichting TuTu

Stichting TuTu

Vandaag is de nieuwe website van Stichting TuTu online gegaan. Stichting TuTu is de waargemaakte droom van de inmiddels overleden Evert Muis, de tutu-dragende papa met een missie. Middenin zijn strijd tegen uitgezaaide melanoomkanker ontstond zijn grote wens; het oprichten van een stichting die het mogelijk maakt om gezinnen met een terminaal zieke ouder tastbare laatste herinneringen te bezorgen. Zijn droom kwam uit. Sinds 1 februari 2022 is Stichting TuTu een feit. Stichting TuTu is de schakel tussen alle bestaande initiatieven voor uitbehandelde ouders en hun kinderen. En als die initiatieven niet toereikend zijn, doen ze er zelf alles aan om de wensen en dromen uit te laten komen voor hen die gemist (zullen) worden.

Toen ik de vraag kreeg of ik de website voor deze stichting wilde ontwikkelen, hoefde ik daar natuurlijk geen seconde over na te denken. Het ontwerp voor de website is gemaakt door Boven Westen en in een nauwe samenwerking hebben we in enkele dagen de website ontwikkeld. 

Catalina Spas

Catalina Spas

Vandaag is de nieuwe, Duitstalige, website van Catalina Spas online gegaan. Op deze website kun je even heerlijk wegdromen bij de verschillende modellen spa's. Catalina Spas heeft de kunst geperfectioneerd om de genezende kracht van warm water, massagetherapie en lichaamsbeweging te combineren, wat betekent dat zij u de meest geavanceerde en voordelige hot tub-spa's op de markt kunnen aanbieden. Uitgebreide informatie over de diverse modellen maar ook algemene informatie over spa's is terug te vinden op de website. Er is tevens een Spa-advieswijzer die de bezoeker helpt bij de keuze van het juiste model spa.

bluezone walking

bluezone walking

Enige dagen geleden is de nieuwe website van bluezone walking online gegaan. De voordelen van wandelen kennen we allemaal. Het is misschien wel de eenvoudigste weg naar een energiekere levensstijl. Bluezone walking is de zogenaamde "stok achter de deur". Bluezone walking heeft de overtuiging dat een goede wederzijdse kennismaking cruciaal is voor een succesvol vervolg. Daarom doorlopen alle leden eerst een twee weken kennismakingsperiode; zij weten dan alles over de community. En bluezone walking kent het verhaal van de deelnemer zodat ze op een voor hem/haar passende manier van start kunnen. Via een online omgeving kan de deelnemer dagelijks de stappen delen. Daarnaast is er de mogelijkheid om via de community-tool informatie te delen of te raadplegen. Er zijn verschillende routes te bekijken en te downloaden. Daarnaast kan er online worden ingeschreven op bluezone walks. Uiteraard kan de deelnemer ook online zijn vervolg beheren. Hiervoor zijn verschillende abonnementen beschikbaar met elk hun eigen kenmerken.

Rien Poortvlietmuseum

Rien Poortvlietmuseum

Gisteren is de nieuwe website van Rien Poortvlietmuseum online gegaan. Van jong tot oud kan men genieten van de geweldige kunstenaar Rien Poortvliet, die met zijn aquarellen en olieverf schilderijen een geweldig oeuvre heeft. In het museum zijn veel verschillende werken van zijn hand te bewonderen en daarnaast is er ook veel  te leren over de man Rien Poortvliet zelf. Rien Poortvliet heeft nooit schilderles gehad, hij heeft zichzelf leren schilderen, en hoe! Zijn originele werk is sinds 2009 ondergebracht in het Rien Poortvliet Museum op het eiland Tiengemeten. Het eiland ligt tussen de Hoeksche Waard en Goeree Overflakkee.

Landbouwmuseum Tiengemeten

Landbouwmuseum Tiengemeten

Gisteren is de nieuwe website van Landbouwmuseum Tiengemeten online gegaan. Het Landbouwmuseum Tiengemeten brengt d.m.v. een prachtige collectie de landbouwmechanisatie van 1920 tot 1955 in beeld. De landbouw werd wereldwijd, mede door de gevolgen van de eerste wereldoorlog, steeds meer gemechaniseerd. De Helènahoeve is nu gevuld met een prachtige collectie van landbouwwerktuigen en gereedschappen die in de periode van 1929 t/m 1955 zo’n belangrijke rol in de landbouwmechanisatie hebben gespeeld. Alles is gerangschikt op soort en thema. Onder begeleiding van een gids en beschrijvingen bij de museum stukken krijgt de bezoeker een goed beeld van deze periode. Iedereen die het museum verlaat realiseert zich wat voor enorme verandering zich in deze periode heeft afgespeeld.

ExpatTeam

ExpatTeam

Onlangs is de nieuwe website van ExpatTeam online gegaan. Werkt u met expats, of bent u expat? Dan bent u bij ExpatTeam aan het juiste adres. Zij helpen met de aanvraag van de 30%regeling, het inrichten van de payroll en aanverwante juridische zaken. Ze besparen u gedoe, tijd en geld door u snel van de juiste adviezen te voorzien. Voor ExpatTeam mocht ik het logo ontwerpen alsmede de website ontwikkelen.

Marcel Bettonville

Marcel Bettonville

Zojuist is de nieuwe website van Marcel Bettonville online gegaan. Marcel is een visual storyteller; fotograaf en filmmaker. Een goed verhaal neemt je mee, laat je het voelen en erover nadenken. Beeld is daarbij onmisbaar. En die beelden maakt Marcel, met foto’s en films. Hij vertelt het verhaal in beeld. Sterk, krachtig en raak. Als visual storyteller maakt  hij van de boodschap, een goed verhaal. Op de website vind je uitgebreide informatie over Marcel, over wat hij doet en uiteraard diverse voorbeeld-projecten.

Verloren in Grave

Verloren in Grave

Vanaf nu kan de online citygame 'Verloren in Grave'worden gespeeld. Het verhaal: twee kinderen hebben een bijzondere webapp gevonden op hun telefoon: de Tijdverkenner. In deze app is een locatie gemarkeerd in het vestingstadje Grave. De twee kinderen mogen van hun ouders niet zelf naar Grave. Maar via het internet is de wereld groot. De spelers gaan ter plekke gaan helpen met het oplossen van het mysterie in Grave. Men duikt onder in de geschiedenis van Grave als vestingstad en komt op weg langs de mooiste monumenten en plekken. Verloren in Grave bevat eenvoudige en lastige uitdagingen. Daarom wordt deze city game door grote mensen, eventueel samen met kinderen van 10 jaar en ouder gespeeld. Het is tevens een teamspel: iedereen draagt bij aan de oplossing van deze uitdagende game. Het is geschikt voor families, vriendengroepen, collega’s en teamuitjes in groepjes van 2 tot 5 deelnemers. Deze citygame is ontwikkeld in opdracht van Novitas Heritage en The Missing Link.

DMC Limousines

DMC Limousines

Enige tijd geleden is de nieuwe website van DMC Limousines online gegaan. DMC | Limousines Charters & Tours vervoert al diegenen voor wie stijl en klasse een manier van leven zijn. Dit vervoer kan incidenteel of op contractbasis zijn en wordt vaak gebruikt als economisch aantrekkelijk alternatief voor het hebben van een vaste chauffeur. Via de website is uitgebreide informatie over de diensten en werkwijze te vinden. Voor de internationale klanten zijn er ruim 70 verschillende landingspagina's die elk een stad vertegenwoordigen waar DMC Limousines actief is. Dit is tevens voor de vindbaarheid een goede toepassing.

Taxiservice Leidsche Rijn

Taxiservice Leidsche Rijn

Onlangs is de nieuwe website van Taxiservice Leidsche Rijn online gegaan. Dit taxibedrijf is actief in binnenstad en buitenstad van Utrecht en richt zich op contractvervoer, personenvervoer en directievervoer. Via de website is mogelijk om online jouw taxi-rit te boeken en direct af te rekenen. Met behulp van de boekingstool vult de bezoeker de ophaallocatie in en vervolgens de afzetlocatie en direct wordt de afstand berekend, de geschatte reistijd en uiteraard het totaalbedrag. Ook is het mogelijk de gewenste auto te kiezen. Kortom, een mooie vorm van automatisering...

Green Ivy

Green Ivy

Vandaag is de website van Green Ivy online gegaan. Wie kan beter uitleggen wat het is dan Green Ivy zelf: "Ik weet eigenlijk al wie jij bent. Een duurzame start-up of scale-up. En ik kom je helpen. Met datgene waar jij behoefte aan hebt. Voor twee of tachtig uur per week. Voor één losse klus of een langdurig project. Voor een week of een jaar. Voor marketing of export, strategie of bijvoorbeeld finance. Alles wat op afstand kan, kan ik. Alles wat met duurzaamheid te maken heeft, doe ik. Want stel je voor: je hebt toegang tot een dream team aan ervaren collega’s die je kunnen helpen met het ontwerpen van een nieuwe verpakking, je ondersteunen in het schrijven van een nieuwe strategie, je Instagram nieuw leven inblazen of je toegang geven tot een groot exportnetwerk. En als die nieuwe verpakking naar dat exportnetwerk moet, of die strategie op Instagram moet worden doorgevoerd, dan regelt Green Ivy dat ook. Want deze collega’s werken samen, voor jou. Met één aanspreekpunt. " En ik ben één van de Ivy's. Eén van de projecten die we hebben gedaan is Baan met Impact (baanmetimpact.nl). En natuurlijk deze website. En zo ga ik samen met de collega-Ivy's de wereld een beetje mooier maken.

Fiets aan Zee (2021)

Fiets aan Zee (2021)

Vandaag is de nieuwe website van Fiets aan Zee online gegaan. Fiets aan Zee is dé fietsverhuur van Renesse. Gelegen op een fantastische locatie vind men hier alles om optimaal op de fiets te genieten van Zeeland. Naast (electrische) fietsen, bakfietsen en kinderfietsen, kan men er ook terecht voor e-choppers. Hiermee kan heel ontspannen, electrisch, worden getoerd door het mooie Zeeuwse landschap. De website is het startpunt voor een verblijf in Rennese of omgeving.

fietsaanzee.nl

Ons Boemendaal

Ons Boemendaal

Afgelopen week is de nieuwe website van Stichting Ons Bloemendaal online gegaan. De Stichting Ons Bloemendaal zet zich al sinds 1977 in voor het behoud van het bijzondere karakter van Aerdenhout, Bennebroek, Bloemendaal, Overveen en Vogelenzang. De website geeft uitgebreide informatie over de genoemde kernen. Er is daarnaast een uitgebreide collectie ansichtkaarten, monumenten en boeken online te raadplegen.

Middenhuur Award

Middenhuur Award

Iedereen herkent het inmiddels wel, we zitten met z’n allen met een groot probleem: de Nederlandse woningmarkt zit volledig op slot. Het segment middenhuur is een goede smeerolie! Middenhuur is vrije sector huur dat na de sociale huur komt en dus vanaf ca. € 750,-. Het is een segment dat ideaal is voor mensen die niet willen of kunnen kopen en niet in aanmerking komen voor sociale huur. Dit is een enorme groep in Nederland.  De juiste initiatieven in Nederland dragen veel bij en verdienen de aandacht.  In Utrecht zit een jonge ontwikkelaar (ca. 10 jaar) die sinds zijn bestaan zich richt op middenhuur: Sustay. Daarnaast zit er in Arnhem een adviesgroep die zich ook al jaren verdiept in middenhuur: Stec Groep. Beide partijen werken vaker samen en besloten dat middenhuur nog meer de aandacht verdiend. En zo ontstond de Middenhuur Award.

De Waterstrijders

De Waterstrijders

Tijdens een onschuldig potje magneetvissen vindt vlogger Floor een mysterieuze fles met daarin een briefje met een QR-code. Na het scannen van deze code hoort ze een vreemde stem uit haar telefoon komen. De stem is volkomen in paniek en vraagt haar dringend om hulp. Iets met een stad in andere dimensie, die onder water dreigt te lopen? Maar daar heeft Floor als superdrukke influencer helemaal geen tijd voor! Daarom doet ze op haar kanaal een oproep aan haar volgers: Wie voelt zich geroepen om deze mysterieuze persoon te helpen? Wie durft het avontuur aan en mag zichzelf een heuse Waterstrijder noemen? Via de interdimensionale flessenpost houden spelers contact met Jan, loodgieter en aspirant dijkgraaf van Slydrecht. Een stad in een andere dimensie, die opvallend veel overeenkomsten vertoont met onze (oud)Hollandse steden. De lessen die wij in het verleden hebben geleerd in onze strijd tegen het water, kunnen nu ook in Slydrecht uitkomst bieden. Zo besteden we spelenderwijs aandacht aan de Zuid-Hollandse erfgoedlijnen Trekvaarten, Waterdriehoek en De Oude Hollandse Waterlinie!

De Waterstrijders is een online puzzelgame voor kinderen van 10 tot 15 jaar. Via een reeks puzzels en mini-games helpen de avonturiers de geheimzinnige stad Slydrecht beschermen tegen een aanstaande overstroming.  In opdracht van Novitas Heritage én in nauwe samenwerking met Probliblio en Echo-Interaction Design heb ik deze online puzzelgame ontwikkeld.

Werken bij Sustay

Werken bij Sustay

Een project dat afgelopen week online is gegaan, is de nieuwe recruitment-website van Sustay: Werken bij Sustay. Sustay is de aanjager van middenhuur, wat geleid heeft tot een permanente plek in de top 20 woningontwikkelaars van Nederland. Ze richten zich vaak op specifieke doelgroepen zoals starters en senioren om zo van grote betekenis te zijn in regionale doorstroming. De vele projecten, die vrijwel altijd starten vanuit een woonvisie & -behoefte, bewijzen dat ze de ideale partner zijn voor beleggers, gemeenten en woningcorporaties. Werken bij Sustay betekent echt impact maken op de vastgelopen Nederlandse woningmarkt en bijhorende klimaatdoelstellingen. Op de speciaal ontwikkelde website is uitgebreide informatie te vinden.

EBI Capital

EBI Capital

Eén van de projecten welke afgelopen week online zijn gegaan, is de nieuwe website van EBI Capital. EBI Capital is een beleggingsonderneming gericht op medisch specialisten, ondernemers, particuliere beleggers en families en instituten. en opereert vanuit de filosofie van evidenced-based beleggen. Zij geloven erin dat beleggen op basis van de meest moderne wetenschappelijke inzichten de best mogelijke rendements-risico karakteristieken oplevert. In Nederland zijn zij uitgegroeid tot de specialist en pionier met betrekking tot deze hard groeiende beleggingsfilosofie. Het team is inmiddels uitgebreid tot zes adviseurs.

ladies@work

ladies@work

Gisteren is de nieuwe website van ladies@work online gegaan. Drie bevlogen vakvrouwen, Ellen, Marjet en Caroline, en een heel team van daadkrachtige ladies , dat is ladies@work. Zij begeleiden bewoners bij veranderingen in, aan of rondom hun woning zodat de opdrachtgever het gewenste traject soepel en succesvol kan uitvoeren. Door te verbinden zorgen ze voor draagvlak; vanaf het begin betrekken ze alle partijen, maken gezamenlijk heldere plannen en begeleiden dan het project. Van een renovatie tot groot onderhoud en van verduurzaming tot bekabeling voor nieuwe energie, deze ladies staan hun mannetje.

Njetwork.nl

Njetwork.nl

Gisteren is de website van Njetwork.nl online gegaan. Njetwork is een platform dat voor en door jongeren gemaakt wordt. Hier vind je bijna alles wat er te doen valt voor jongeren van 12 tot 25 jaar in en om Alphen aan den Rijn. Njetwork is een co-creatie van jongeren, maatschappelijke instellingen, lokale kunstenaars en de gemeente Alphen aan den Rijn. In samenwerking met DeGroep mocht ik de de website en achterliggende techniek ontwikkelen.

De Molenhoek Woerden

De Molenhoek Woerden

Woerden werkt aan Woerden door het bedrijventerrein Nieuw-Middelland volledig te transformeren naar een nieuw stedelijk gebied waar men kan wonen, werken en genieten. De Molenhoek is één van de eerste projecten die hier wordt opgeleverd. Op de website van De Molenhoek is informatie over dit project te vinden en kan zich inschrijven om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Deze website is in samenwerking met Mr. Six  voor Sustay.

Virtuele expositie Museum Maluku

Virtuele expositie Museum Maluku

Afgelopen zondag 21 maart 2021 was het 70 jaar geleden dat Molukkers, ofwel KNIL-Ambonezen, voor een tijdelijk verblijf van maximaal zes maanden naar Nederland werden gebracht. 21 maart 1951 is de datum dat het eerste schip in Rotterdam aankwam. Het Moluks Historisch Museum presenteerde de livestream uitzending BETA DISINI (IK BEN HIER).  De NOS besteedde diezelfde dag aandacht aan dit historische feit met een thema-uitzending. Daarnaast ging de virtuele wisselexpositie Ikat (‘verweven’) van start. Een expositie waarin verschillende hedendaagse kunstenaars hun perspectief op Molukse kunst en cultuur delen. Ik had de eer om deze wisselexpositie online te brengen. Door middel van 3600-fotografie kan de bezoeker door de expositie 'bewegen' en door te klikken op de kunstwerken is er uitgebreide informatie te vinden. Aan deze expositie doen ook 21 kunstenaars mee van Molukse afkomst of binding met de Molukken. Man, vrouw, jong, ouder, aanstormend talent en gearriveerd, traditioneel versus modern, ambachtelijk en nieuwe technieken, verfijnd of met een groot gebaar. Verschillende disciplines komen samen en grijpen in elkaar als een weefsel, als IKAT verbonden met elkaar. Het museum vroeg alle kunstenaars te reageren op 70 jaar verblijf in Nederland. #afkomst, #aankomst en #toekomst. Verleden, heden en toekomst. Wat betekent identiteit voor je en hoe verhoudt zich dat tot je werk?” De kunstenaars presenteren zich in estafettevorm van 7 blokken. Samen vormen zij de wisselexpositie IKAT.

Ubbo Kuper Interim & Consultnacy

Ubbo Kuper Interim & Consultnacy

Vandaag is de nieuwe website van Ubbo Kuper Interim & Consultancy online gegaan.  Ubbo Kuper Consultancy & Interim is het organisatieadviesbureau dat nét even anders kijkt. Geen nadruk op modellen en theorieën, maar samen ontdekken, creëren en presteren. Waarbij ze uitgaan van de dagelijkse praktijk en diepere beweegredenen. Door vragen te stellen en dóór te vragen. Door te kijken naar het gedrag in je organisatie. 

Ik bied de mogelijkheid
om (digitale) ideeën tot leven te brengen

INTERWEAVE communication wordt gevormd door Joost Bloom. De specialiteiten van INTERWEAVE liggen dan ook in het verlengde van de specialiteiten van Joost: 'grafische vormgeving op een gerichte communicatie-achtergrond'. Door de multi-diversiteit van Joost is INTERWEAVE voor veel organisaties een one-stop-shopper geworden. Marketing-communicatie, grafische vormgeving en website-design zijn in één hand. Naast communicatie-voordelen levert dit natuurlijk ook economische voordelen op! Joost is een goede gesprekspartner en kan zelf de puntjes op de i zetten. Kortere lijnen zijn niet mogelijk!.


© INTERWEAVE. Alle rechten voorbehouden